Bang & Olufsen M.Troelstra

Uw B&O dealer voor Noord Nederland

Uw B&O dealer voor Noord Nederland

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
BeoLab 14

Geluid serieus genomen
De BeoLab 14 is een geslaagde combinatie van een compact en aantrekkelijk design met een weergaloze geluidsperformance. Een buitengewoon flexibele en compacte all-in-one sound-luidsprekerset die aan individuele wensen en behoeften kan worden aangepast.

Het surround systeem bestaat uit een aantal extreem compacte satellietluidsprekers en een krachtige subwoofer, met talloze plaatsingsopties en in een scala aan kleuraccenten.
Stacks Image 66
Stacks Image 288
ALTIJD IN DE STEMMING
Of u nu graag luistert naar Oosterse muziek met een mysterieus karakter of houdt van een minimalistisch muziekgenre, de BeoLab 14 past zich aan uw smaak aan en brengt iedere stemming en interieur tot leven.

ALLES KAN
De universele connectiviteit van de BeoLab 14 maakt het mogelijk om van de onmiskenbare Bang & Olufsen-geluidskwaliteit te genieten via iedere willekeurige televisie, ongeacht of deze van het Bang & Olufsen-merk of een ander merk is.

OVERAL OP Z'N PLEK
De BeoLab 14 werd speciaal ontworpen om in uw interieur te passen, ook als zin hebt om dit te veranderen. Ongeacht waar u de subwoofer plaatst, met een snelle draai aan de positie-instelling profiteert u van optimaal geluid.

Voor meer details
klik hier

Stacks Image 63