Officiële Bang & Olufsen dealer
Met eigen reparatie dienst
Ervaar het verschil en vraag uw persoonlijke luistersessie
Met eigen deskundig montage -en installatie service
B&O M. Troelstra opent in Eijerkamp/CILO Zutphen

Meine Troelstra - 03 / Oct / 2024

B&O M. Troelstra opent in Eijerkamp/CILO Zutphen

B&O M. Troelstra opent in Eijerkamp/CILO Zutphen

Met groot enthousiasme mogen we aankondigen dat Bang & Olufsen M. Troelstra Zwolle gaat verhuizen naar een nieuwe locatie in Zutphen, die ons in staat zal stellen om je nog beter van dienst te zijn.

Na vele maanden plannen en voorbereiding zijn de documenten definitief getekend. De verbouwing en verhuizing is al in volle gang en we verwelkomen je vanaf 1 november graag bij Eijerkamp CILO als Bang & Olufsen M. Troelstra Zutphen!

Per 1 december zal de huidige locatie Zwolle gesloten worden.

B&O x CILO Zutphen

De handen zijn ineengeslagen met designwinkel CILO in Zutphen. Hier beleef je de nieuwste meubelcollecties, verlichting, kleuren en materialen van toonaangevende (inter)nationale designmerken in een unieke ambiance die de kwaliteit van onze producten benadrukt.

Meine Troelstra, directeur, licht toe: "De verhuizing naar Zutphen is een strategische stap om onze klanten een nog betere winkelervaring te bieden. De nieuwe locatie biedt meer ruimte voor onze uitgebreide B&O-collecties en stelt ons in staat om samen te werken met CILO, wat leidt tot een unieke combinatie van high-end audio en interieurdesign."

Vanaf 1 november kun je in CILO het brede assortiment Bang & Olufsen luidsprekers en televisies zien en horen in een setting die voelt als je eigen huis of dat van een vriendelijke buurman. Uitnodigend, comfortabel, met aandacht. Maar ook met voldoende ruimte om het échte Bang & Olufsen gevoel te ervaren.

Naast dat je de nieuwste B&O collecties kunt bewonderen, biedt de verhuizing naar CILO je een bestemming waar je terecht kunt voor je gehele interieur, met professioneel advies van architecten indien gewenst. Daarnaast is er uitstekende bereikbaarheid met parkeergelegenheid direct voor de deur.

Vestiging Zwolle gaat sluiten

Zoals aangegeven in de introductie, zal de bestaande showroom in Zwolle sluiten per 1 december. Tom Vunderink en Marcel Hoeder zullen je voortaan in CILO Zutphen van harte welkom gaan heten.

"Voor onze klanten betekent de nieuwe locatie een bredere selectie aan producten en een inspirerende omgeving om onze hoogwaardige B&O-luidsprekers en televisies te ervaren. Medewerkers profiteren van een modernere en comfortabelere werkomgeving, wat bijdraagt aan een betere service en klanttevredenheid." aldus shopmanager Tom Vunderink.

Tot die tijd is B&O M. Troelstra Zwolle geopend voor service zoals je die van ons gewend bent. De winkel zelf wordt gaandeweg verhuisd en staat op zijn kop.

Dankwoord

Graag spreken we onze dank uit aan ons hardwerkende team in Zwolle, onze nieuwe vrienden van Eijerkamp CILO en natuurlijk aan jou, de klant waar we het allemaal voor doen.

We nodigen je van harte uit om vanaf 1 november onze nieuwe showroom in Zutphen te bezoeken en de nieuwste B&O-collecties zelf te ervaren. Kom langs voor een persoonlijke rondleiding of neem contact met ons op voor meer informatie over onze verhuizing.

Bang & Olufsen M. Troelstra Zutphen
CILO Zutphen
Gerritsenweg 11G
7202 BP Zutphen

0515 462 207
[email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »