Officiële Bang & Olufsen dealer
Met eigen reparatie dienst
Ervaar het verschil en vraag uw persoonlijke luistersessie
Met eigen deskundig montage -en installatie service
Nieuw: Beoplay H100 koptelefoon

M. Troelstra - 03 / Sep / 2024

Nieuw: Beoplay H100 koptelefoon

Geluid dat met de tijd meegaat

Een nieuw tijdperk is aangebroken. Eén waar ongelooflijk geluid met je meegaat en gemaakt is om lang mee te gaan. Dit, is de Beoplay H100.

Een hoofdtelefoonervaring die decennia van geschiedenis omarmt om je luistertoekomst opnieuw vorm te geven. De mogelijkheden? Veel. Het moment? Meeslepend. Beoplay H100 evolueert met de tijd en overstijgt wat een hoofdtelefoon kan zijn. Bij je voor alle liedjes en geluiden die nog komen.

Kristian Teär is de CEO van B&O: 'De Beoplay H100 tilt wat we in de afgelopen tien decennia hebben bereikt naar een hoger niveau en definieert onze toekomst: een tijdperk waarin prachtig geluid gebouwd is om lang mee te gaan. Het vertegenwoordigt het ware potentieel van wat een Bang & Olufsen audio-wearable kan zijn en we kunnen niet wachten om de koptelefoon aan onze klanten te presenteren.'

Ongelooflijk geluid. Fideliteit. Toekomstbestendig.

Diepe bas. Gepolijste kracht. De deskundige techniek van de Beoplay H100 levert je voller, fijner geluid, waar je het ook nodig hebt.

Onvoorstelbaar geluid.

De kwaliteit? Zoals nooit tevoren. Met op maat gemaakte titanium drivers achter elegante aluminium roosters bieden deze hoofdtelefoons Hi-Res geluid, allemaal afgestemd door onze eigen tonmeisters. De introductie van onze adaptieve EQ, EarSense, zorgt voor een persoonlijke en ongeëvenaarde luisterervaring door het geluid in realtime af te stemmen op jouw unieke pasvorm.

Chaos: uit. Het moment: aan.

Om geweldig geluid te waarderen, heb je stilte nodig. Daarom is de Beoplay H100 uitgerust met tien zorgvuldig afgestelde microfoons van studiokwaliteit, die zorgen voor onze meest geavanceerde ruisonderdrukking (ANC) en transparantiemodus (transparancy mode) tot nu toe. De Beoplay H100 biedt ook kristalheldere gesprekskwaliteit en vermindert wind- en achtergrondgeluid. Dus hoe druk je wereld ook wordt, jij kunt gefocust blijven.

Schakel moeiteloos over.

Ga met een draai van de muziek naar de buitenwereld. Gebruik de zorgvuldig ontworpen haptische draaiknop om TrueTransparency in te schakelen – een zijdezachte overgang naar je omgeving.

Maak het natuurlijk met ruimtelijke audio

Til je luisterervaring naar een hoger niveau en ontdek een nieuwe dimensie van immersie. Geoptimaliseerd voor Dolby Atmos, met de meest geavanceerde ruimtelijke audioverwerking (spatial audio) en hoofdtracking, levert de Beoplay H100 een natuurlijkere luisterervaring. Op elk mobiel apparaat, voor elk type content. Druk op play en geniet van een multidimensionaal geluidslandschap dat verder gaat dan stereo.

Volgens B&O's Directeur van Technologie, Neo Kaplanis: 'De Beoplay H100 is de beste koptelefoon die we ooit hebben gemaakt. Of je nu naar je favoriete muziek luistert, een telefoongesprek voert in een lawaaierige omgeving, de invloed van de omgeving reguleert met actieve ruisonderdrukking of audiotransparantie, de H100 levert altijd een uitzonderlijke audioprestatie.'

Duurzaam. Hier vandaag. Hoor morgen.

De Beoplay H100 evolueert. Kwaliteitsmaterialen gaan lang mee. Daarom bieden we een verlengde garantie van vijf jaar bij deelname aan Beocare - ons uitgebreide garantieprogramma.

Modulair opgezet.

Onderdelen kunnen worden vervangen of gerepareerd. De batterij. De hoofdband. De oorkussens. Zelfs de drivers. We geloven dat alle hoofdtelefoons ooit zo ontworpen zullen zijn. Intuïtief. Duurzaam. Modulair. Zo kun je je hoofdtelefoon telkens weer als nieuw maken.

Onder de oppervlakte bevindt zich een nieuw technologieplatform dat zich met de tijd ontwikkelt en nieuwe functies toevoegt, waardoor je muzikale momenten alleen maar beter worden. De H100 is niet slechts een mooie koptelefoon – het is een van betekenis.

Iconisch design, futuristische technologie.

Kunst, verheven tot wetenschap. We hebben het beste van Bang & Olufsen genomen en verbeterd. Iteratief. Een elegante, gebogen vorm is ontstaan in onze ontwerpstudio. We vormen, beeldhouwen en polijsten het. Voor meer precisie in je geluid en meer magie in je momenten.

Tiina Kierysch leidt de designafdeling van B&O: 'Het ontwerpen van een meeslepende geluidservaring met ultiem comfort stond centraal in het ontwikkelingsproces van de Beoplay H100. We wilden hoogwaardige materialen en kleuren gebruiken, geïnspireerd door fijne sieraden, om een tijdloos en verfijnd ontwerp te creëren. Met de solide glans van aluminium, de zachtheid van leer en het koud aanvoelende glas, staat de Beoplay H100 niet alleen voor uitmuntende geluidskwaliteit, maar voelt het ook als design van topkwaliteit.'

Intelligent en adaptief.

Beoplay H100 biedt een ervaring die instinctief en moeiteloos natuurlijk aanvoelt. Het pauzeert muziek, stemt af op je omgeving wanneer nodig, en schakelt intuïtief audio tussen je apparaten.

Gemaakt voor moeiteloze controle

De nieuwe krasbestendige, geharde glazen touch-interface is boterzacht, zowel in gevoel als in functie. Samen met de precieze haptische draaiknoppen en tactiele knoppen heb je alle essentiële bedieningselementen precies waar je ze nodig hebt – zowel links als rechts.

Voorbij het comfortabele.

Zet ze op en betreed een wereld van rust. Dankzij de meerdere lagen schuim, fijn omhuld met gebreide textiel, biedt de binnenkant van de hoofdband de hele dag door ademend vermogen en comfort. De lamslederen bekleding ligt zacht tegen de huid en draagt bij aan een ervaring die net zo goed aanvoelt als het klinkt.

De Beoplay H100 moet je ervaren om te begrijpen. Deze ervaring bieden we graag met een persoonlijke luistersessie in de winkel. Maak direct een afspraak of kom gewoon langs op een van de B&O M. Troelstra locaties in jouw regio.

 

In de internationale pers:
WhatHIFI over Beoplay H100
ENGadget over Beoplay H100
YANKODesign over Beoplay H100
DigitalTrends over Beoplay H100
TrustedReviews over Beoplay H100
Forbes review van Beoplay H100

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »